Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt

Betaling & finansiering

BoomBoom kredit – Fast pris delbetaling. 

Hos BoomBoom.gg tilbyder vi vores kunder en af de mest attraktive finansieringsløsninger på markedet. Kreditten gør det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse.

Fast pris kredit giver dig handlefrihed – op til 20.000kr.

Har du forelsket dig i en ny computer eller måske et komplet sæt, men har ikke alle pengene? Så kan vores kredit være en god løsning for dig. Med en kredit kan du dele betalingen op i dit tempo. Du slipper for at betale hele beløbet på én gang, og du får dermed mere luft i økonomien. Det er op til dig, om du vil afdrage med en månedlig ydelse på 299 kr. eller 499 kr. Uanset hvilket beløb, du ønsker at delbetale, er din månedlige udgift fast og du kan altid indfri helt uden meromkostninger.

Det tager kun få minutter at ansøge og du får svar med det samme, du putter blot de ønskede varer i kurven og vælger Resurs Bank under betaling i checkout.  

Bliver lånet godkendt får du helt automatisk en ordrebekræftelse fra os og varen sendes hurtigst muligt.

Kontoen bliver udstedt i samarbejde med Resurs Bank. Har du yderligere spørgsmål til ansøgningen, betaling eller din konto så kan du kontakte Resurs Banks kundeservice på telefon 39 13 16 00 eller pr. e-mail: mail@resurs.dk

© BoomBoom.GG 2021  |  All Rights Reserved   |  Handelsbetingelser 
chevron-down