Levering 2-4 hverdage
Gratis fragt

Om BoomBoom.GG - Gaming for alle

BoomBoom.GG er drevet af entuatiske gamere. Vi brænder for gaming og gaming-miljøet, og vi er altid på forkant, når det gælder ny hardware.

Hos BoomBoom.gg kan du købe gaming computere og udstyr, bygget af dygtige specialister i Odense. Hele vores sortiment er grundigt gennemtestet, og vi benytter nyeste teknologier for at kunne bygge markedets bedste gaming maskiner med maksimal ydeevne til både proffer og almene gamere. Vi er selv gamere, og vi sælger kun udstyr, vi selv foretrækker at fragge n00bs på.

Hvad enten du spiller for sjov eller drømmer om at gøre karriere inden for e-sport, er du kommet til det rette sted. Her finder du, alt hvad du behøver uanset, om du er besat af CS:GO, Fortnite eller Minecraft. Sagt med andre ord: Vi har et stort udvalg af gaming maskiner og tilbehør fra eget brand. Med vores forskellige gaming pakker til gode priser, gør vi det nemt og enkelt at investere i nyt udstyr. Vi har gaming pakker til dig, der lige er kommet i gang eller dig, der skal opgradere til et professionelt gamer setup.

Vores vision er, at gøre gaming mere tilgængeligt for den almene dansker ved at tilbyde prisstærke computere uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Med det in mente står vi hver dag klar til at yde service i øjenhøjde i vores showroom i Odense, over telefonen eller online.

For os er god og ærlig kundeservice essentielt. Har du behov for hurtig hjælp og support, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har landets bedste service og vil altid gerne hjælpe dig. Ring, skriv eller stik hovedet ind forbi vores gaming store i Odense.

  • Lynhurtig levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • E-mærket
  • Fremragende anmeldelser på Trustpilot
  • Rente- og gebyrfri finansiering med Santander
© BoomBoom.GG 2021  |  All Rights Reserved   |  Handelsbetingelser 
chevron-down